Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ραψωδός Φιλόλογος - Παρουσίαση "Ακρωτηριασμένος Αχιλλέας" 19/3/2011 @ Block 33




Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 ο Ραψωδός Φιλόλογος επιστρέφει στο Block 33 στην Θεσσαλονίκη για την ζωντανή παρουσίαση του επερχόμενού του δίσκου με τίτλο "Ακρωτηριασμένος Αχιλλέας".
Μαζί με το Ραψωδό Φιλόλογο θα παραβρεθούν επί σκηνής οι Λόγος Απειλή. Δ.Π.Θ. από Ψυχοδράμα07, Κριτής, Still από Απέχεις, Bouklas, Hip Hop X-Equipo, DJ Wester και DJ Amok.
έναρξη: 21.00έναρξη: 21.00
εισιτήριο: 12€ (on spot) / 10€ (e-ticket http://rapsodosfilologos.eventbrite.com)

 O Ραψωδός Φιλόλογος και κατά κόσμο Αλέξανδρος έχει αρχίσει το rap από το 1996 ως μέλος της ομάδας " Διαρρήκτες ". Ως αποτέλεσμα κυκλοφορεί πολλά demo cd και κασέτες από το 1996 έως το 2003. Το 2004,γνώρισε τον DJ Strider (Zoltan tribe, παραγωγός των positive vibration) και τον Κριτή (MC και παραγωγός στους "Μουσικούς Ισοβίτες") και συνεργάζεται με αυτούς τους δύο από τότε.
Ο Ρ.Φ έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες. Συνεχίζει να κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων και πόλεων όπως η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, ΞΑΝΘΗ, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Κοζάνη, Καβάλα κλπ , σόλο ή με το νέο σχετικά group "Ladose" (Ραψωδός Φιλόλογος- Διαρρήκτες, Κρήτης & DJ Wester- Μουσικοί Ισοβίτες, Λόγος απειλή-Απέχεις και Μπούκλας). Το 2007, βγάζει το πρώτο του επίσημο άλμπουμ το οποίο ονομάζεται "ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΣΤΙΓΜΗ " με τον Strider και τον Κριτή να κάνει τα beats και τον DJ Wester on the wheels of steel. Στον πρώτο μήνα του 2009, ο Ραψωδός Φιλόλογος βγάζει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ "Εγκεφαλικό Τετ α Τετ" χρησιμοποιόντας τις ίδιες συνταγές. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται για πολλά νέα κομμάτια και projects, ηχογραφώντας όχι μόνο το τρίτο του άλμπουμ, αλλά πολλά 
πολλά περισσότερα ...
ένος Αχιλλέας"
.

Ο Ραψωδός Φιλόλογος, είναι φανερό ότι διαφέρει κατά πολλά επίπεδα απ'τους περισσότερους Έλληνες mc's... Έχει μια στιχουργική ικανότητα που απλά αφήνει στόματα ανοιχτά, έχει την ικανότητα και να τραγουδήσει εκτός απ'το να ραπάρει έχει έχει έχει έχει... Και το θέμα είναι το εξής... Είναι ικανός να πάρει τον τίτλο του σύγχρονου Ευθύμη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου