Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Για τα κοριτσια μας εχω να προτεινω το Burlesque το οποίο ειναι ενα musical στο οποιο πρωταγωνιστει η Christina Aguilera αλλα και απο οσο γνωριζω ενας τυπος που κανει θραυση στον γυναικειο πληθυσμο..δεν ειναι κατι παραπάνω από ενα απλο καλογυρισμενο musical που ομως θα σας κανει να περασετε ευχαριστα μια νυχτα παρακολουθοντας shows γεματα χρωματα, φωνες και ωραιους ανθρωπους...;)


Για τους σκληρους της παρεας...127 HOURS..
Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ με τους: Τζέιμς Φράνκο, Άμπερ Τάμπλιν, Κέιτ Μάρα

Ένας νεαρός ορειβάτης φεύγει για ένα σαββατοκύριακο στη Γιούτα, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν γνωστό του. Εκεί, όμως, ένας βράχος θα πέσει πάνω στο χέρι του και θα τον παγιδεύσει σε ένα έρημο φαράγγι. ΤΡΑΙΛΕΡ:

Και κατι τελευταιο που μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον και θα ηθελα να την δω..

ΤΟ ΑΔΥΤΟ. Μια καταδυτική ομάδα παγιδεύεται σε ένα αχανές και ανεξερεύνητο σπήλαιο του Νότιου Ειρηνικού. ΤΡΑΙΛΕΡ: http://www.youtube.com/watch?v=-sPMSiyLRDk&feature=player_embedded

5 σχόλια:

  1. Πιστεύω το 127 ώρες είναι πολύ σάπια ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενέρωμα! Πήγα να δω το άδυτο και είναι άνω των 18 και δεν μπορείς ούτε με συνοδεία ενήλικα

    FUCK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά το άδυτο εγώ το είδα.. καλή ταινία... όσο για το 127 ώρες γαμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 127 ωρες για μενα ειναι αρκετα καλη ταινια και πιστευω πως υπαρχει μονο ενα σκληρο και πολυ βαρυ σημειο που κυριολεκτικα σου γαμαει την διαθεση(οσοι εχουν δει την τενια σιγουρα καταλαβαν τι εννοω)
    Για μενα ειναι απ'τις καλυτερες σημερινες ταινιες και σιγουρα αξιζε καποιο οσκαρ(Ο λογος του βασιλια δεν αφησε και κανενα οσκαρ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω με τον μπακο..(φοιβος εδω) αλλα εμενα αυτη η σκηνη μου προκαλεσε ενταση με εναν καλο τροπο... μπακο, αν σ αρεσει το blog μας γινε μελος ρε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή