Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η αλήθεια και το ψέμα.

Ποια είναι η αλήθεια; Ελάχιστοι είναι αυτοί που την έμαθαν, και ακόμα λιγότεροι αυτοί που το δέχονται.  Αν γυρνούσε κάποιος και σας έλεγε πως βρισκόμαστε κάτω από έναν παγκόσμιο έλεγχο, θα τον λέγατε τρελό έτσι; Λοιπόν, πείτε με. Και πιστέψτε πως ο Μπιν Λάντεν, που παλιά ήταν ένας από τους ειδικούς πράκτορες του FBI, και που πριν λίγες μέρες από το γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου, είχε συναντηθεί με τους Bush, στον Λευκό Οίκο, έριξε το αεροπλάνο. Μην πιστέψετε ότι υπήρχαν εκρηκτικά, φανερά μάλιστα. Μην πιστέψετε στην απάτη τον θρησκειών, μέσω της οποίας πλήθη υποκινόντουσαν για αιώνες και αιώνες, μέχρι και σήμερα, μέσω της οποίας αμέτρητοι τόνοι χρημάτων διακινούνται. Μην πιστέψετε στην εμπορευματοποίηση του κάθε τι. Μην πιστέψετε στην οργάνωση των Μασόνων και την δύναμη τους η οποία κυβερνά όλο τον κόσμο, ελέγχει τον καθένα και οι τελετές της καθώς και τα μυστικά της παραμένουν άγνωστα. Μην πιστέψετε στις συναντήσεις στο Bohemian Grove, όπου οι δυνατότεροι άνθρωποι του κόσμου συναντιούνται και κανονίζουν το μέλλον ΜΑΣ. Μην πιστέψετε στην απάτη των τραπεζών, που διακινούν χρήματα φτιαγμένα από αέρα, που υπάρχουν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τα οποία χρηματοδοτούνται τα κράτη όλου του κόσμου. Μην πιστέψετε λοιπόν στο ότι είμαστε μαριονέτες ενός κόσμου προσχεδιασμένου. Και εμένα φυσικά μου είναι δύσκολο ακόμα να το πιστέψω. Μην πιστέψετε στην δύναμη αυτουνού του "επαναστατικού" και "μεταμοντέρνου" κουτιού που υποκινεί κάθε θέληση μας, και στις δολοπλοκίες των πολιτικών. Μην πιστέψετε στην αλήθεια. Επειδή ο κόσμος μας έτσι είναι ιδανικός. ;) 

16 σχόλια:

  1. revolt? συμφωνω. αλλα το ερωτημα ειναι: πια είναι η έξοδος αυτου του φαυλου κυκλου?

    γινονται πραγματα για το μελλον μας που δεν εχουμε ιδεα. οποιος παει να ανεβει και να βοηθεισει τον ριχνουν οπως ο dokney kong με τα βαρελακια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μασωνοι; χαχαχα ο σταθοπουλος στα λεει αυτα; οι μασονοι ειναι σαν τους εβραιους. κατι το πραγματικο που του εχουν δοθει τεραστιες διαστασεις και παρουσιαζεται ως υποκινητης των παντων σε συνδυασμο με γεγονοτα που φενεται να ''δενουν μεταξυ του''. οσο για τις τραπεζες το καθε δανειο που σου παρεχουν δεν υπαρχει. τα λεφτα αυτα δεν ειναι υπο ηλεκτρονικη μορφη και απλα δεν υπρχουν, αλλα δημιοουργουνται με τους τοκους. αυτο βεβαια το ξερει καθε λογικο ατομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μιλαω για τα δανεια που δινουν στον καθε πολιτη.. πηγαινε δες το zeitgeist:addendum. παρεπιπτοντως,, εισαι απ το σχολειο;; ;ρ... τελη, δεν υπαρχει εξοδος ;ρ. donkey kong!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα κοινα καταναλωτικα δανεια ομως ειναι η συχνοτερη περιπτωση. δεν χρειαζεται να υπαρχει ηλεκτρονικη μορφη για να δημιουργηθει χρημα απο το τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο πανταζης ειμαι παρεπιμπτωντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνηθως υπαρχει. τεσπα αυτο ειναι το θεμα μας; το ξερα οτι ειχες google account, κουφαλιτσααα ;ρ.. γινε μελος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μπορω να γινω μελος. γινεσαι μελος καπου μονο εαν η ιδιοτητα αυτη σου δινει παραπανω δυνατοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μπορω εννοω ειναι εναντια στις συνηθειες μου και δεν θελω. δεν υπαρχει τεχνικο προβλημα. απλα το να γινω μελος το θεωρω εντελως αχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχ εχει ενα point ο πανταζης για το μελος :Ρ:Ρ:Ρ ρε εγω για τις θρησκειες στην εχω ξαναπει την γνωμη μου, τωρα για τους μασσονους** θα συμφωνησω με τον πανταζη του εχουνε δοθει τεραστιες διαστασεις και οσο για το bohemian grove μην πολυ μιλας για αυτο :Ρ γιατι καθε καλοκαιρι ειναι ανοιχτο για τουρισμο :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι. και ιστοριουλες που ειπαν ποιοι; οι εβραιοι και οι συμμαχοι φυσικα, που εχουν χαρακτηρισει τον εθνικοσοσιαλισμο (και τον κομμουνισμο δηλαδη αλλα τελος παντων) ως το '' υπερτατο κακο''. εαν εξαιρεσεις την νυχτα των κρυσταλλων και περιπτωσεις διαφορων στρατηγων δεν υπαρχουν αντικειμενικες αποδειξεις του ολοκαυτοματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω πιστευω οτι υπαρχουνε αποδειξεις και οτι φυσικα εγινε κατι χειροτερο και της κρατανε ακομα στα αρχεια τους γιατι αν μαθευτουνε θα γινει της πουτανας αυτο πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η δικια μου γνωμη ειναι οτι ακομα και σημερα προσπαθουν να παρουσιασουν τον εθνικοσοσιαλισμο ως το χειριστο της ανθρωποτητας. ο νικητης παντα γραφει την ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποπο ρε μαλακα πανταζη για μια φορα στην ζωη σου μην βλεπεις μονοπλευρα τα γεγονοτα ακου εστω και μια φορα την αοψη των αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ 100% ότι ο νικητής πάντα γράφει την ιστορία!!! , διαβάστε και λίγο την ιστορία του α' και β' παγκοσμίου πολέμου για παράδειγμα από την πλευρά των Γερμανών (που ας μην ξεχνάμε ντρέπονται για αυτή) και συγκρίνεται την με αυτή που μαθαίνουμε στο σχολείο!!! , πάντα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή