Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Χαλαρωστε..

Ειδα ενα ντοκιμαντερ με μεξικανους, κουβανους και τζαμαικανους.
ΡΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΩΣ ΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ-ΕΝΕΝΗΝΤΑ...

και να ζουν καλα! Με αξιοπρεπεια! (τις περισσοτερες φορες..)

Ζουν μεσα στη φτωχεια αλλα δεν τους νοιαζει. Εμεις εδω κοντευουμε να πεθανουμε για μια κωλοοικονομικη κριση. Και πιστεψτε με γι'αυτο δε φταινε τα χορτα που καπνιζουν καθημερινα σαν τον πρωινο καφε τους. Απλα δεν τα παιρνουν όλα τοσο στα σοβαρα. Ισως ο δικος μας κοσμος εχει αποκτησει μια τεραστια ταχυτητα η οποια δε μας επιτρεπει να κανουμε λιγη πλακιτσα, λιγο χαβαλε, να χαλαρωσουμε..

Ολοι τρεχουμε σε αγγλικα, γαλλικα, μπαλετα, πιανο, μπασκετ, ποδοσφαιρα..

Βρισκουμε αληθεια λιγη ωρα για μας? Για να κανουμε κατι που το γουσταρουμε, κατι εξω απο τα συνηθισμενα? Ειναι πολυ λιγα αυτα τα ατομα και εγω τους βγαζω το καπελο.

Μην κανετε τα καθημερινα, απλα και συνηθισμενα!
Πειραματιστειτε. Ισως δυσκολευτειτε στην αρχη. Ενταξει ολοι μας πακετωθηκαμε ολοι μας φαγαμε ηττες..(που λενε οι Ladose) αλλα μετα ολα βρισκουν το δρομο τους.
Καντε κατι πιο πνευματικο, κατι πιο επαναστατικο.
Μην τρωτε τις καθημερινες μαλακιες που σας σερβιρουν...

8 σχόλια:

  1. ζουμε ολοι καλητερα χωρις ναρκωτικα ♪
    η φετα με καταληλη διεργασια μπορει να γινει λοστος.

    2 βδομαδες μετα τις πανελληνιες του 2009 3 παιδια , 2 που ειχαν δωσει πανελληνιες και 1 μικροτερο, παιζανε μπασκετ. αφου τελειωσανε αρχισανε να συζητανε. ενας απο τους 2 αποφοιτους, ο οποιος ειχε κυριολεκτικα ξεσκιστει στο διαβασμα εκεινη την εποχη, ειπε "θελω να κανω κατι χωρις νοημα".πηγαν λοιπον αυτα τα παιδια και απο τις 9 μεχρι τις 11 ηταν σε μια τσουλιθρα, ο ενας πανω ο αλλος κατω και ο ενας στην μεση πετωντας ο κατω στον πανω και αντιστρωφως την μπαλα κατω απο τα ποδια του μεσαιου. αυτο το "γεγονος" οσο ανουσιο και αν φαινεται εκεινη την μερα ηταν πολυ χαρμοσηνο και εσπασε τα δεσμα της καθημερινοτητας με μια δοση ακυριλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι και γω ειμαι εντελως κατα ναρκωτικων και ολης αυτης της καταστασης.

    απλα ηθελα να δειξω με ενα οντως ακραιο για την κοινωνια μας παραδειγμα οτι πρεπει να χαλαρωνουμε.

    οσο για το δικο σου παραδειγμα το γουσταρω ακομα περισσοτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το συγκεκριμενο κομματι το ακουγα εκεινη τη στιγμη γιαυτο και τογραψα (πλοκαμι του καρχαρια - ναρκωτικα) ευχαριστω. ηταν μια ωραια εμπειρια :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην παιζεις με την λεξη της επαναστασεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @κυριε πι. θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι μαλλον την εχετε ψωνισει. κοιταγα παλαιοτερα κειμενα και οι εικονες και τα ονοματα σας αλλαζαν συνεχως. παρακαλω αποφασιστε τι στο διαολο ειστε και μην την μπαινετε σε ολους γιατι πολλες φορες δεν σας παει. ευχαριστω για την προσοχη σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αποψη σου. η αλλαγη του ονοματος δεν σημαινει κατι ιδιαιτερο και θα χαρακτηριζα τον σχολιασμο σου ατοπα. φυσικα και θα ''την μπαινω'' σαι οσους νομιζουν οτι η λεξη της επαναστασης σημαινει την καθε ασημαντη αλλαγη στην συμπεριφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή