Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

The Youtube Sensation!

Το Youtube είναι το site με τα περισσότερα μέλη, αριθμώντας 1 δισεκατομμύριο σήμερα! Υπάρχουν όμως κάποιοι συγκεκριμένοι χρήστες, που το κάθε βίντεο τους από τη στιγμή που ανέβει, αποκτά κατευθείαν εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. Κάποιοι από αυτούς αναφέρονται παρακάτω!

1. Ray William Johnson: Ο Ray William Johnson ανεβάζει τα βίντεο του εβδομαδιαία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Μέσα σε αυτά, κάνει reviews διάφορων βίντεο που έχουν γίνει viral, Που έχουν δηλαδή ξαφνικά αποκτήσει πολλά views και έχουν γίνει πολύ γνωστά. Έχει πολύ χιούμορ, και προσωπικά είμαι ένας μεγάλος φαν.

2. Mystery Guitar Man: Είναι απλά ταλεντάρα. Χρησιμοποιεί όλων των ειδών τα πράγματα και τις τεχνικές,  για να φτιάξει τραγούδια δικά του και διασκευασμένα. Αν απλά δείτε την διασκευή του του Bohemian Rhapsody, ΘΑ ΠΆΘΕΤΕ ΠΛΆΚΑ.

3. Keenan Cahill: Αυτός ο 16χρονος, έχει επισκεφτεί πολλές εκπομπές της Αμερικής, και όλοι πλέον είναι φαν του. Στα βίντεο του, κάνει lip syncing διαφόρων τραγουδιών. Μετά από την επίσκεψη του όμως σε μια Αμερικάνικη εκπομπή, στα βίντεο του παίρνουν μέρος πολλοί παγκοσμίως γνωστοί μουσικοί καλλιτέχνες, όπως ο 50 CENT, και ο David Guetta. ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του Keenan με τον 50 CENT.

4.Smosh: Οι Smosh, είναι ένα αχτύπητο δίδυμο. Φτιάχνουν δικά τους κωμικά βίντεο, και είναι πολύ δημοφιλής. Πολύ γνωστή είναι η σειρά τους που δίχνει το πόσο σκατά θα ήταν κάποια πράγματα αν ήταν ρεαλιστικά... Για να  δείτε  ένα βίντεο από αυτήν πατήστε ΕΔΩ

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι γνωστοί χρήστες στο Youtube. Αυτοί όμως κατά την γνώμη μου είναι οι πιο γαμάτοι...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου