Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Flash Gaming!

Πείτε την αλήθεια.... Όλοι μας, όταν βαριόμαστε τόοοοσο τρελά... μπαίνουμε σε κάποιο site με flash games, και λιώνουμε... εδώ θα σας προτείνω κάποια από τα καλύτερα flash games για να περνάτε την ώρα σας... :)


1. Free Running: To Free Running είναι ένα καινούργιο παιχνίδι στο site www.miniclip.com, στο οποίο είσαι ένας τυπάς, και κάνεις παρκούρ σε κτίρια αγωγούς, και ότι μπορείς να φανταστείς! Φοβερά γραφικά για flash game! :)

2. Canary: To Canary, είναι ένα πολύ καλό πρόσφατο flash game του miniclip, στο οποίο βρίσκεσαι σε διάφορα ωρυχεία και με Jetpack και ένα γαμάτο Laser καταστρέφεις πράγματα και προχωράς στις αποστολές σου. Πολύ καλό παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου, αν και εγώ κόλησα σε κάποια σημεία...

3.Bloxorz: Αυτό το flash game είναι πανσύγνωστο, πιθανότατα το έχετε ακούσει. Είσαι ένας κύβος (:ρ) και πρεπει να περάσεις όλα τα πανδύσκολα μετά από κάποια φάση puzzle levels, βρίσκοντας έναν τρόπο για να βάλεις τον κύβο σε μια συγκεκριμένη τρύπα...Αυτά είναι κάποια από το καλύτερα flash games για να περάσετε (να σπαταλήσετε ;ρ) την ώρα σας ευχάριστα! ;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου