Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

Τα παιδια του καναπε ειμαστε ΕΜΕΙΣ. Πριν διαβασεις αυτο το αρθρο θα σου προτεινα να κλεισεις αυτη τη στιγμη τον υπολογιστη και την τηλεοραση, να παρεις τη μπαλα σου και να βγεις εξω, στο δρομο, στο γηπεδο, στον κηπο και να παιξεις, να τρεξεις, να νιωσεις ζωντανος..!


....ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;



....αν εισαι ακομα εδω τοτε τουλαχιστον διαβασε με προσοχη τα παρακατω!


Αυτη η γενια εχει μεγαλωσει με facebook, msn, κινητα και γι'αυτο ειναι και θα ειναι δυστυχισμενη. Εχει χαθει πληρως το κομματι της ανθρωπινης face to face επικοινωνιας..
Ειμαστε εξαρτημενοι απο τις τεχνολογικες συσκευες και πρωτος απ'ολους εγω που κριτικαρω ολη αυτη την κατασταση, γι'αυτο ομως θελησα να γραψω για το θεμα αυτο....
Σκεφτειτε ο καθενας μονος του αν θα μπορουσε να αντεξει πανω απο 3 μερες χωρις το κινητο του η χωρις να "τσεκαρει" το προφιλ του στο FB, στο twitter και δεν ξερω γω που αλλου.

Σας το λεω γιατι το προσπαθησα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Στην αρχη θα το θελετε να μεινετε μακρια αλλα μετα θα το επιζητατε σαν μανιωδεις χρηστες ναρκωτικων...

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

Πως θα γινει αυτο; Στο ιντερνετ μπορεις να βρεις τα παντα, απλα δεν μας ενδιαφερει ΤΙΠΟΤΑ. Θελουμε να ειμαστε μεσα μονο για τα γκομενακια και τα "frendonia" μας και ολες αυτες τις γλοιοδεις σαχλες μαλακιες που εχουμε βαρεθει να βλεπουμε πια.
Ποσες φορες δεν εχετε αγανακτησει βλεποντας τα παρακατω: "ayapi mmm" "mwzo mmm" "Caypw plplpl" αλλες ανοητες, ανατριχιαστικες παπαριες που σε γεμιζουν μονο με οργη.

Ολοι κρυβουμε μεσα μας οργη. Αλλοι λιγη, αλλοι πολλη. Επειδη ειμαστε τοσο παθητικοι η οργη μας συσσωρευεται. Θα ερθει η μερα που ολη αυτη η οργη θα φουντωσει και ολοι θα νιωσουν οτι ηρθε η ωρα να αντιδρασουμε. Αν θελουμε ομως να αντιδρασουμε πρεπει να μαθουμε να αντιδραμε.


Υ.Γ.: ως αντιδραση δε δεχομαι τις λεξεις: μολοτοφ, δακρυγονα, καπνογονα.
Υ.Γ.2: εγω οπλα μου εχω μονο τη σκεψη μου και το λογο μου και οποιος γουσταρει...

1 σχόλιο: